De Spirit Box Fitting

Ze kennen elkaar en werkten samen voor vijf jaar.
Ze zijn Zweedse en liefde van Frankrijk . Onlosmakelijk met elkaar verbonden in het leven
zoals in het werk , " de brunette en de blondine " is nooit een tekort aan ideeën.
De laatste en waarschijnlijk de beste : De concept store Fitting Box

Kort Fitting Box , wat is het?
Dit is geheel gewijd aan vrouwelijke sensualiteit en plezier van de zintuigen merk. Een uniek en heel innovatief te bieden of aan te bieden luxe en leuke producten voor vrouwen en hun intieme wellness. Suggesties voor je eigen plezier of om te delen .

Hoe kwam je op het idee om dit merk gewijd aan vrouwen en hun plezier maken ?
We hebben veel trends waargenomen in Europa . Het bestond al in Engeland , Zweden en Zwitserland , vele gespecialiseerd in plezier "vrouwelijke " winkels. Maar in Frankrijk , niet zoiets . Dan, in het voorjaar van 2002 , na een aantal verblijven in het buitenland , hebben we in het water gegooid .

Kunnen we spreken van " Zweedse key" ?
Natuurlijk , we zijn Zweeds. En zelfs als we houden van Frankrijk, waar we lang leven , vergeten we niet onze roots verstrekt . Daarnaast zijn we geïnspireerd door wat in Zweden al bestond. Dat gezegd hebbende , dit is een 100 % Frans concept , ontworpen voor de Franse . Voor de montage van het project , ontmoetten we de vrouwen achter deze winkels in het buitenland , consultants , Franse seksuologen en andere deskundigen , maar vooral Franse vrouwen die echt hielp ons in onze keuzes .